Word specialist ouderengeneeskunde

 

 

 

 

Bijna of net afgestudeerd en aan het oriënteren op de toekomst? Of op zoek naar een nieuwe stap in je carrière als medisch specialist? Wat dacht je van het specialisme ouderengeneeskunde? Kom naar de bijeenkomst carrière in de ouderengeneeskunde voor meer informatie en ontvang bovendien een boek over het werk van een specialist ouderengeneeskunde! 

 

Het programma

Specialisten ouderengeneeskunde informeren je over het werk, het werkveld en de verschillende opleiding- en verdiepingsmogelijkheden, zoals:

Het werkveld: de specialist ouderengeneeskunde buiten de muren van het verpleeghuis
De opleiding tot specialist ouderengeneeskunde: informatie voor basisartsen en zij-instromers
Wetenschap en ouderengeneeskunde: onderzoekstrajecten tijdens en na de opleiding
Verdieping: palliatieve zorg, geriatrische revalidatie, psychogeriatrie

 

Praktische informatie

In het najaar van 2017 vinden er twee informatiebijeenkomsten plaats: 

 

31 oktober 2017
Schola Medica

Orteliuslaan 750
3528 BB  UTRECHT

en 

2 november 2017

Carintreggeland, Huis Eugeria

Roskamstraat 6

7602 JT  ALMELO

 


De bijeenkomsten beginnen om 17.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur. U kunt zich hier aanmelden voor een informatiebijeenkomst.

 

Vriendelijkde groet,

BKV / SOON

logo bkv

Om er achter te komen hoe een gemiddelde dag van een specialist ouderengeneeskunde er uitziet, kun je het beste een dag meelopen in de dagelijkse praktijk. Een ervaren specialist ouderengeneeskunde laat je zien welke ziektebeelden je tegenkomt, wat voor soort patiënten je ontmoet en op welke plekken je terecht kunt komen. 

 

Schrijf je hier in voor een dag meelopen met de specialist ouderengeneeskunde.

 

see you soon

See you SOON in het verpleeghuis!

 

 

Deelnemers over de See You SOON-meeloopdag:

'Ik was erg verrast over de werkzaamheden die een specialist oudergeneeskunde (SO) doet. Het viel me op dat een SO veel multidisciplinaire besprekingen heeft. Ook begeleidt hij/zij patiënten in een revalidatie-traject richting huis. Dat wist ik niet. Zo'n dagje meelopen was een echte eye-opener. Ik heb het als zeer positief ervaren. Erg fijn dat het zo snel geregeld kon worden via SOON!' 

 

'De meeloopdag is mij heel goed bevallen! Ik werk zelf nu 3 weken in een geriatrish centrum en ben van plan om de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde te volgen. Mijn complimenten dat het zo snel geregeld kon worden!'