Wil je per 1 maart 2020 starten met de opleiding? Solliciteer dan tussen 1 september 2019 en 1 november 2019 via deze website.

 

Waar wil je de opleiding volgen?

De opleiding tot specialist ouderengeneeskunde kun je volgen bij:

 • GERION, VUmc (opleidingsinstituut locatie Amsterdam)
 • SOOL, LUMC (opleidingsinstituut locatie Leiden)
 • VOSON, Radboudumc (opleidingsinstituut locatie Nijmegen)

 

Sollicitatieprocedure

 1. Je maakt een online account aan bij SOON. Na het aanmaken geen inloggegevens in je mail ontvangen? Check je ongewenste mail. Neem zonodig contact op met SOON via secretariaat@soon.nl.
 2. Je logt in en klikt linksboven op 'solliciteren'.
 3. Je kunt nu beginnen met het invullen van je sollicitatieformulier. Hierin geef je ook aan bij welk opleidingsinstituut je de opleiding wilt volgen. Aan het eind van het formulier upload je je CV en motivatiebrief. Je kunt tussentijds je gegevens opslaan en later verder gaan met het invullen van het formulier.  
 4. Let op: na de laatste vraag in het solliciatieformulier moet je het ingevulde formulier nog definitief verzenden. Doe dit via de knop 'Aanmelden', onderaan de pagina. Na het verzenden van je sollicitatie kun je de ingevulde gegevens niet meer wijzigen. Je kunt nog wel een PDF-document van je sollicitatie genereren.

 5. Nadat je het formulier hebt verstuurd ontvang je van SOON een ontvangstbevestiging.
 6. SOON stuurt je sollicitatiegegevens door naar het opleidingsinstituut ouderengeneeskunde van je keuze.
 7. Het opleidingsinstituut beoordeelt op basis van jouw sollicitatiegegevens of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je ontvangt een bericht hierover.
 8. Binnen 14 dagen na het sollicitatiegesprek ontvang je schriftelijk bericht over toelating tot de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.

 

Meer informatie

 

Volgende sollicitatieronde

Liever later beginnen aan de opleiding? Solliciteer dan tussen 1 maart 2020 en 1 mei 2020 naar een opleidingsplaats voor de opleiding die op 1 september 2020 van start gaat.