Voor startdatum 1 maart 2019 kun je solliciteren van 13 september tot en met 11 november 2018. Op 1 maart 2019 gaat de opleiding bij alle opleidingsinstituten van start (locatie Groningen uitgezonderd).

 

Voor startdatum 1 september 2019 kun je solliciteren van 1 maart 2019 tot 1 mei 2019. Op 1 september 2019 gaat de opleiding bij alle opleidingsinstituten van start.

 

Sollicitatieprocedure:

 

  1. Je maakt een online account aan bij SOON. 
  2. Je vult in je eigen account een sollicitatieformulier in. Aan het eind van het formulier wordt je gevraagd je CV en motivatiebrief te uploaden. Tussentijds opslaan en later verdergaan met het invullen van het formulier is mogelijk. 
  3. Na de laatste vraag in het solliciatieformulier vind je onderaan de knop Aanmelden. Je sollicitatie wordt dan definitief verzonden. Na het verzenden van je sollicitatie kun je de ingevulde gegevens niet meer wijzigen! Je kunt nog wel een PDF-document van je sollicitatie genereren.

  4. Nadat je het formulier hebt verstuurd ontvang je van SOON een ontvangstbevestiging.
  5. SOON stuurt je sollicitatiegegevens door naar het opleidingsinstituut ouderengeneeskunde van je keuze.
  6. Het opleidingsinstituut beoordeelt op basis van je sollicitatiegegevens of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je ontvangt een bericht hierover.
  7. Binnen 14 dagen na het sollicitatiegesprek ontvang je schriftelijk bericht over toelating tot de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.

 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kunt je mailen naar secretariaat@soon.nl.