VASON is de vereniging voor en door artsen in opleiding (AIOS) tot specialist ouderengeneeskunde. Het doel van VASON is “het behartigen van de belangen van AIOS” in de ruimste zin van het woord.

 

Dit betekent dat we AIOS iets willen bieden naast het curriculum. De AIOS-vereniging organiseert allerlei activiteiten voor de leden, zoals trainingen, maar ook borrels, etentjes of sportieve activiteiten. Daarnaast spannen wij ons in voor de kwaliteit van het onderwijs en de arbeidsrechtelijke belangen van de AIOS. Ook informatievoorziening over ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde en het faciliteren van deelname aan het maatschappelijk debat is één van onze pijlers. Het bestuur bestaat idealiter uit 6 leden, waarbij alle opleidingsinstituten vertegenwoordigd zijn. AIOS kunnen hun stem uit brengen tijdens de Algemene Leden Vergadering.

 

Nieuwgierig geworden naar wat VASON nog meer is, neem een kijkje op www.vason.nl of neem contact op via bestuur@vason.nl.

Onze website plaatst enkel strikt noodzakelijke cookies zodat de website goed werkt en we genereren daarnaast anonieme gebruiksstatistieken. Lees hier hoe we omgaan met jouw privacy en gegevens.